Translate

fredag 18. juni 2010

HJELP

Hej kjære bloggvenner har dere et godt råd til meg om hvordan eg kan få flere lesere til min blogg?? Håper dere kan gi noen gode svar til meg=) Klem fra

5 kommentarer:

 1. Hei Monica
  Takk for fine ord og deltakelse i give awayen min :) Jeg er ganske fersk blogger selv, men her er noen tips jeg har funnet på veien; vær aktiv i blogglandia, kommenter og legg deg til som følger i blogger som interesserer deg. besøker du andre og legger igjen en hilsen får du også ofte et besøk igjen :) Og så er det jo også viktig med jevnlige innlegg med godt innhold (mye inspirasjon å hente fra de store interiørbloggerne synes jeg). Lykke til videre :)

  SvarSlett
 2. Hei, ja jeg tror det lønner seg å ha ofte innlegg, har selv bare 5 følgere, har blogget i litt over en måned. startet 7. mai 10. La meg til som følger, spennende å følge med andre.
  Lykke til med bloggfølgevervingen.
  God helg fra
  Marianne

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg er ofte innom bloggen din jeg da.Enig med Trinemor. :))Klem.

  SvarSlett
 4. Hei:) Så kosleg at du vil vere med på Give Away hos meg:)
  Eg starta å blogge i februar. For å få lesera kommenterte eg ofte andre blogger for å bli kjent med andre. Som av og til la meg til på blogglista si. Så gjekk besøkstalet jamnt oppover. Det er og viktig å ha gode innlegg. Eg hadde innlegg kvar dag! Ganske mykje jobb til å begynne med egentleg, men kjempemoro!:)
  Då eg runda 1000 besøkande hadde eg min første Give Away, som gjorde sida mi meir kjent i Bloggland;) Du må og søke om medlemskap i NIB. Eg får mange besøk derifrå:)
  Håper dette var til hjelp:)
  Ha ei fin helg!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Heisann Monica. Ville bare si deg at jeg ofte er innom og kikker her, men er kanskje ikke den flinkeste til å legge igjen kommentarer desverre. Var veldig flink tidligere, men merker det har dabbet av litt, så nå prøver jeg å forbedre meg litt. Vte jo hvor kjekt det e rmed kommentarer for jeg setter så utrolig stor pris på det selv. Jeg tenker at det beste er å besøke mange bloggere, legge igjen spor slik at de finner deg, melde deg inn i NIb (dersom du ikke er der fra før), skrive flotte innlegg med fine bilder og være deg selv;) klem monica

  SvarSlett

Blir utrolig glad om du legger igjen et lite spor