Translate

mandag 5. september 2011

Ferdig

Ja eg lovte dere et bilde, for no e mannen ferdig med putekassa. Vi hadde en liten diskusjon da om lokket skulle vere skrått eller ikke. He he ja mannen vann, dere hørte riktig. Vart kjempe fornøyde, så det var nok ikke så gale at lokke hella litt alikavel =)Se her ........
Får male den hvit med wallstikers, eller hva mener dere om det ???


Ha en fin mandagskveld, klem fra

JUBILEUMS-GIVEAWAY hos Anetteshus
Vil bare gratulere Anetteshus med totalt 3 milliona besøkende helt fantastisk. Hun har en kjempe flott blogg og det er så kjekt og følge denne utrolige dama videre i blogglandia.. Vil dere vere med på og feire henne gå inn her Jubileums giveaway og trekk dere lodd.

Sol

I dag er eg heime med gutten min som ikke er i form, syns det e så synd for han men satser på han er bedre i form til i morga =)Så no sitter eg ute i hamocken min i solskinns vær og nyter en kopp  kaffi.
 
Mathilde og vennina går på rolleskøyter, he he må bare flire det e ikke så enkelt nej som dei vil ha det til, men øvelse gjer meister er det vel noe som heiter. Se her =) 

Mathilde   Sener skal eg og Simen til vik på shopping han må ha seg litt kle til han skal reise, han skal på behandlingsreise til Rauma Sol min mor skal følge han, men må nok si eg er litt misunnelig på den turen no da. 


Her kommer noen bilder av utekrukkene mine. 
Syns det e så fint med lyng =)


Min mann holder på og lage en putekasse som han snart er ferdig med bilder av den kommer senere =) 
Ha en flott mandag videre, klem fra