Ragnhilds eplekake:
200g smør og 200g sukker rørast kvitt (hugs at smøret må vera godt og mjukt)
Ha deretter i 4 egg - eitt i gangen - visp godt.
Sikt i 170g mjøl og 1 ts bakepulver.
Ha halvparten av røra i smurt form. Legg tett med epler og strø med sukker og kanel. Ha i resten av røra og legg nytt lag med epler samt sukker og kanel.
Steik ved ca 175g nederst i ovnen 40-60 min (avhengig av ovnen)
Lykke til =)
Fikk et lite tips til, Server kaka med kanelis: Sett vanleg vaniljeis i romtemperatur (evt SVAK varme i mikro) Rør inn kanel. Nydeleg!!!! |
Har vert en sikkelig sløve dag i dag. Planen var og vaske soveromma men finn ikke vaskeånda. Men det e jo en dag i morga me. No skal eg på trening så dere får ha en riktig flott kveld. Klem fra
