Translate

mandag 19. juli 2010

8 års bryllaupsdag =)

Tenk no e det 8 år sidan vi ga vårt ja til hverandre. Helt utrolig hvor fort tida går. Den 20 Juli for 8 år sida var vi i Danmark for å feire vår store dag, vi hadde det flotte været. Ja det var en kjempe flotte dag og våres to gutter var brudesvenn og min søster og min manns lille søster var brudepike. I morgengave med min mann fikk eg eit fint hjerte smykke i hvit gull med ein stein i. Denne dagen huska eg som det skulla vert i går=) Så eg må bare si til min gode mann eg Elska deg over alt og håper på mange mange år i lag videre.

Brudebuketten min =)
Den valgte min mann til meg, så når eg fikk se den for første gang var når eg kom inn i kyrkja. Huska eg var så spent, eg ble kjempe fornøyd med buketten. Så han gjorde et godt valg der hi hi =)


Ha en strålende uke mine kjære lesere. No e det ikke lenge til ferien min JIppi Stor klem fra

Gamle skatter

I dag har eg og min mann vert på Kaffi kari og spist, sikkelig koselig var det. Dette e en flott plass og maten dei servera e helt nydelig. Kan anbefales på det sterkeste. Senere dro vi ut i huset til der min bestefar budde, vi skulle fordele ting som vi kunne få arve. her kommer noen bilde av noen gamle skatter =)

Gammelt smykkeskrin og noen sandkakeformerEn flott mugge.Et gammelt kaffiservice har fått plass i flueskapet mitt =)I går fikk vi igjen to stolte gutter som har vert i Sigdal og kjørt Go kart. Tenk dere det e deira første løp og Simen kom på niende plass av i yamaha klassen og Sean kom på 18 plass av 24. Ja det e ikke sikkert dere syns det virka så bra, men det e det, når vi tenke på dei kjører i lag med Europa mestere og Norgesmestere. Vi e kjempe stolte. Sean som kjører i Junior klassen fikk Pokal me =) se her ...

Klem fra