Translate

tirsdag 13. juli 2010

OPPSKRIFT PÅ PAIPaibunn:

150 g smør
200g hvetemel
ca 2 ss vann
Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile kaldt i ca 1/2 time. trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Stek i ovn ved 200 grade i ca 15 min.

Fyll:
1 løk
5 egg
3 dl melk
1 ts salt
1/2 ts pepper
ca 100 g revet osta
1 boks skinke

skjær skinka i strimler og stek dem sammen med finhakket løk. Fordel alt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss over revet ost på toppen. steik paien på 180 grade i 25 min

Håper det smaker =)
klem fra

Planlegging av ferie =)

Har
vert lite blogging desse dagene, og det beklager eg, men dagane går i ett og mocca har nedtelling til ferie no. I går kveld satt eg og min mann oss ned for å begynne planlegginga av hva vi skulle fare og se når vi kommer til Danmark. Noe for barna og noe til oss, +++++ masse shopping he he ja eg har jo skrevet ned mange navn på lekre brukskunst/interiør butikka som vi skal fare og se. Min mann er fra Danmark så han vet hvor dei fleste av butikkane ligger. Dere kan tru eg gleder meg. Så no håper eg vi får masse finevær, for her i område har vi ikke hatt mye sommer. No skal eg kose meg i lag med resten av familia og se en film. Ha en strålende uke kjære lesere.
En flott ramme fra Flora Patricia

Mine flotte engler


Sommerglede =)Guttane i nye cartane =)

stor klem fra