Translate

tirsdag 13. juli 2010

Planlegging av ferie =)

Har
vert lite blogging desse dagene, og det beklager eg, men dagane går i ett og mocca har nedtelling til ferie no. I går kveld satt eg og min mann oss ned for å begynne planlegginga av hva vi skulle fare og se når vi kommer til Danmark. Noe for barna og noe til oss, +++++ masse shopping he he ja eg har jo skrevet ned mange navn på lekre brukskunst/interiør butikka som vi skal fare og se. Min mann er fra Danmark så han vet hvor dei fleste av butikkane ligger. Dere kan tru eg gleder meg. Så no håper eg vi får masse finevær, for her i område har vi ikke hatt mye sommer. No skal eg kose meg i lag med resten av familia og se en film. Ha en strålende uke kjære lesere.
En flott ramme fra Flora Patricia

Mine flotte engler


Sommerglede =)Guttane i nye cartane =)

stor klem fra

2 kommentarer:

 1. Hei :))

  Det er litt *klikk* her inne på siden din Mocca...har problemer med å skrive kommentar osv innimellom. Du bruker nyeste mal , og det er nok den som ikke er helt ferdig...litt prøveversjon ennå tror , virker hvertfall slik...si ifra om du vil ha hjelp til noe med bloggen...jeg hjelper gjerne ♥

  Så mange innlegg jeg ikke har fått med mej da..og den paien!!!! Fytti katta...hmmm...jeg har lyst på oppskriften ;))) Ellers viser du mange flotte bilder ♥ Kose dere videre , og takk for så koselige kommentarer!!! Hyggelig :))

  Ha en fin tur , nyt det!!!

  Klem Hege :))

  SvarSlett
 2. =) Mine fine gutar me nye gokart`s

  SvarSlett

Blir utrolig glad om du legger igjen et lite spor