Translate

tirsdag 28. desember 2010

Hygge stund=)

I dag har min datter og eg kosa oss sikkelig ja vi e heime alene. Min eldste sønn Simen er i Oslo og min mellomste Sean er på overnatting med sin onkel og mannen ja han e på jobb. Vi starta dagen med en sein frokost og så gjekk vi ut og rende oss på akebrett kosa oss sikkelig=) Deilig med slike daga syns eg ..

Merka no at eg begynner og bli litt lei av jula og har igrunnen lyst og vaske ut heile jula men må vel vente litt til , hva med dere hva tid vasker dere ut jula ??? 

 Måtte bare vise dere et bilde av kjolen som eg fikk med min mann, tok den ut selv =)Satt på nette i går og leita etter ny inspirasjon og bestillte meg en del nye ting hos Rosen-Lund en flott nettbutikk med masse nydlige ting. Anbefaler dere og ta turen innom =)

Ønsker alle mine lesere en fortsatt god romjul stor klem fra  
 

5 kommentarer:

 1. Hei igjen :o)

  Ja vi er nok fra noenlunde samme traktene - ikke langt unna i alle fall :o)

  Hørtes ut som dere har hatt fine dager. Slik romjul drømte jeg også om helt til sykdom kom og herjet... så nå gleder vi oss til å bli friske så vi kan få nyte siste del av romjula og nyttårshelga :o)

  Kjempefin kjole - heldig du er :o)

  SvarSlett
 2. Hei Monica
  Så skjønn datter du har ♥ og flotte bilder du viser. Kjekt å være ute sammen… Nydelige bilder av huset ditt også, stemningsfullt med så mye snø :) selv om det ikke er like kjekt å måke… En liten stund siden jeg fikk tid til å legge igjen en kommentar her hos deg… men har ikke vært i form i det siste… - og ukene bare flyr av sted :) Vil benytte anledningen til å ønske deg en fortsatt fin romjul og et godt nytt år – gleder meg til å følge deg vider i året som kommer, klem fra Mette

  PS! likte kjolen også...

  SvarSlett
 3. Høres ut som er deilig dag :-)

  Jeg er også klar for å "hive ut" julen :-)
  Hihi :-)
  men ungene ( de minste ) vil vente :-P :-)
  så jeg venter til 1 nyttårsdag , men da er det ut :-)

  Jeg vil gjerne begynne med julepynt i november :-)
  men når julaften er ferdig , så er liksom julepynten ferdig også :-)
  Det er Deilig med romjul og nyttårsfering :-)
  men jeg trenger liksom ikke julepynt for "det" :-)

  SvarSlett
 4. Et fint billede af mine to søde piger =) Dejligt at du kunne lide julegaven =)

  SvarSlett

Blir utrolig glad om du legger igjen et lite spor