Translate

søndag 24. oktober 2010

Vellykka bursdagsfeiring =)

Ja no e bursdagsfeiringa til Mathilde over 6 års ble store prinsessa vår. Når noen her i huset fyller år så har vi som tradisjon og lage en god frokost med varme rundstkke og lys og pakker på bordet.  Dette e stor stas hver gang =)

Fredagsmorgen en stolt far og en kry prinsesse =)

Sida vi ikke skulle ha noe selskap Fredag så dro vi ut og spiste middag for og markere litt bursdagen. =)

Dette er laurdagsmorgen. Bamsen hun holder er bursdagsbamsen som dei har på skulen. Denne bamsen får dei med seg hjem når noen fyller år pluss en bursdagsbok som dei skriver i =) Syns dette e en flott tradisjon dei har. 

Her har vi pynta bordet 11 jenter er invitert=)

Og som vanlig tok eg barne selskap og familie selskap på samme dag ja eg lærer jo alldri heller, så til neste år skal eg dele det over to daga. Oktober her hos oss er en travel mnd med mye bursdaga, er jo kjekt det men kan bli litt for mye me. Til helga igjen skal vi til dobbel 75 års selskap til min bestemor og tanta mi. Gler meg lurer bare på hva eg skal finne i gave,  e ikke så lett når dei har alt hmmm. 

Måtte bare vise dere hva eg har kjøpt på kid 40 % lysestaka og dette runde fate=)  


Ha en flott søndag videre no e det videokveld og kos =)

Klem fra

2 kommentarer:

 1. Kjempe koseleg helg...♥Ikkje vanskeleg å sjå!

  Gratulerer:)

  Sjåast til helga:)

  ♥Astrid

  SvarSlett
 2. Gratulerer med prinsessa.

  Og tusen takk for den fine pakken som kom i posten på lørdag. Lillegull var en smule misunnelig på mamman som fikk så fine ting. Engleboksen har allerede fått plass på kjøkkenhylla

  Ha en fin dag

  SvarSlett

Blir utrolig glad om du legger igjen et lite spor