Translate

mandag 27. september 2010

Herlig dag =)

Vert lenge sida siste innlegget mitt no har hatt litt blogg sperre om eg kan si det slik. Men no er eg tilbake med masse inspirasjon og flere innlegg fremover. 

I dag han min eldste sønn laget en deilig fiskesuppe med nystekte brød til som han har laget. Utrolig godt var det. Skålen dere ser er fra house doctor som eg kjøpte i danmark.


Malar krakken har blitt hvit ser dere så no prøver eg og finne ut hva tekst eg skal ha på krakken =)

 

Så har eg, min mor, far og tanta mi gått en nydelig tur opp på fjellet det var så flott. Sola som gjekk nedover fjella helt fantastisk var det =). Når eg kom ned igjen gjekk min mann og eg igang med og rydde opp ute fik laga til inngangspartie, gler meg til vi får støype utenfor inngangspartie, men kan ikke gjer alt på en gang. selv om eg skulle helst ha våre ferdig med alt som skal gjerest ute i går, men slik e det vel med oss fleste  he he .

Her er litt pynt som eg laga til uten for ytterdøra, syns det ble fint ej =)Minner om Give awayen min alle kan bli med på den og takker for alle som har tatt lodd kjempe koseligt syns eg =) ha en fin kveld videre klem fra

1 kommentar:

  1. Så koselig du har det også!

    Ha en fin dag Monica.

    Klem Anine

    SvarSlett

Blir utrolig glad om du legger igjen et lite spor