Translate

tirsdag 7. september 2010

Hej igjen =)

Hej igjen mine kjære lesere, e en stund siden mitt siste blogg innlegg.  Mine to minste har ikke vert helt i slag og det har vert mye i det siste ...  Men slike daga har vi vel alle.

I dag har min eldste gutt vert ned med sin morfar og klippet plen,  ja dere kan tru det morfaren og mormoren syns det e kjekt med litt hjelp.  Er så flinke atte. =) Og det verste av alt er jo at han har blitt høgre en meg  hmm kjenner det e en litt rar følelse eg går rundt med, at min lille gutt plutselig har blitt en stor tenårings gutt , konfirmasjon neste år,  ja planlegging  er allerede i gang..men det tar vi igjen i et senere innlegg..

Har vert og knipset noen bilder ned med min mor. Tusen takk kjære mamma for at  jeg for vise litt bilder fra heimen =)

Dette er en Amrikansk gyngestol som min mor har arvet etter sin bestemor, den var opprinnlig blå men så fikk hun trekt den opp igjen. Var den ikke flott =) 

Dette sølv fatet med den blå karaffelen på er arvegods som min far arvet etter sin far. Utrolig flott. Bilde som dere ser i sølv ramma er min Oldemor Inga Andrea.


Mathilde som tester ut solsenga til mormora si =)


I dag når jeg kom heim fra   jobb  hadde min gode mann begynt og male søylene på rekkverket vårt, og dere kan tru jeg ble glad. Så no begynner jeg virkelig og bli fornøyde ... E så kjekt med alt  som begynner og bli ferdig ute. Men man blir vel aldri helt ferdig. he heØnsker alle mine lesere en riktig god uke.

Stor klem fra 

1 kommentar:

Blir utrolig glad om du legger igjen et lite spor