Translate

fredag 20. august 2010

Begynnt på rekkverket

I dag har min gode mann begynnt på søylene som skal ver på terassen, var godt i gang hadde leita fram alt han skulle bruke og begynnte og løyse opp terasseborda for og feste søylene. Så kom ditta hersens regneværet det pøsa ned, så no håpe vi bare på opplett så han kan gå ut og begynne igjen =(Bilde får dere se når det blir ferdig =) Eg derimot finn ikke helt arbeidsånda i dag, har jo mye eg kan gjer men kjem liksom ikke helt i gang. Men men kan jo vere greitt med slike daga me. I kveld blir det vertfall og lage noe godt og spise og noe og drikke =) Her kjem noen bilde av flere ting som eg kjøpte meg i Danmark =)

Denne flotte kannen kom min mann over i en butikk /kafe på lundø. Sikkelig koselig butikk =)


Dette hjerte kjøpte eg på en butikk som heiter frk. flora =)Dette er en gammel malerstol av min bestefar, tenkte eg skulle male den og sette på noe tekst,men har ikke komt så langt enno =)Her ser dere bilde av en gammel melksflaske denne ble kjøpt på en bondegår vi komm over=)Denne zink kanna me ble kjøpt på frk flora =)Ha en flott kveld klem fra

4 kommentarer:

 1. Fine ting og den krakken var jo kjempefin. Trenger du å male den da??

  SvarSlett
 2. Hei♥
  Velkomen heim:)
  Kjempe fine ting du har kjøpt deg!

  Å den krakken var veeeeeldig lekker!
  Fin slik den er og;)

  Tusen takk for gode ord frå deg♥

  God laurdag:)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 3. Hei
  Så fine ting du viser.Så omtenksomt av din mann å kjøpe den fine muggen:)Og den malerstolen var flott,likte fargen også jeg.Nydelig blåfarge.
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem fra Monja

  SvarSlett

Blir utrolig glad om du legger igjen et lite spor